Wat vindt u in VIND Bestuursrecht?

Werkt u als bestuursrecht jurist of juridisch adviseur?
En wilt u altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen over het bestuursrecht?

In VIND Bestuursrecht vindt u alle relevante vakinformatie, tools en actuele wet- en regelgeving. Bovendien vele praktische Awb en Wob modellen, uitgebreid artikelsgewijs commentaar en overzichtelijke onderwerplijsten.
Zo bespaart u tijd en voorkomt u dure fouten.

Icoon jurisprudentie

Jurisprudentie met samenvatting

Relevante jurisprudentie, inclusief prakische samenvattingen

Het is belangrijk dat u op de hoogte bent van relevante uitspraken binnen uw vakgebied. Daarom selecteert onze redactie deze en voegt ze toe aan de kennisbank. De meest opvallende uitspraken zijn daarnaast ook nog voorzien van een samenvatting van advocaten van onze partner Stibbe.

Boek icoon

Hoofdstukken van Bestuursrecht

Hét standaardwerk van prof. mr. W. Konijnenbelt en mr. dr. R. van Male

In dit boek komen alle onderwerpen binnen het bestuursrecht gedetailleerd aan bod. Er worden veel praktische voorbeelden gegeven, waardoor het een onmisbare kennisbron is voor de jurist. In de kennisbank wordt Hoofdstukken van Bestuursrecht doorlopend voor u geactualiseerd.

Icoon commentaar

Uitgebreide commentaren

Uitgebreid thematisch commentaar op alle vormen van schadevergoeding

Inclusief de handelingen die zijn gebaseerd op artikel 6:162 lid 2 BW. Met veel aandacht voor de procedure en schadebegroting van onteigening, procedure en rechtsbescherming van planschade en milieumaatregelschade. Ook uitgebreide informatie over nadeelcompensatie en onrechtmatige besluiten.

Artikelsgewijs commentaar op de Awb

De kennisbank bevat het meest uitgebreide en diepgaande commentaar op de Algemene wet bestuursrecht binnen het vakgebied. Deze commentaren worden door meer dan 50 auteurs uit het vakgebied geactualiseerd, om u van de meest recente informatie te voorzien. Om u een volledig beeld te geven, is er aan elk commentaar gerelateerde informatie toegevoegd.

Artikelsgewijs commentaar
Ja ik wil een demo

Ontdek de voordelen van VIND Bestuursrecht!

Meer voordelen voor u…

 

 Relevante jurisprudentie

Nieuwe commentaren

Al het laatste nieuws over ontwikkelingen binnen uw vakgebied

 

Direct contact?
Wij zijn elke werkdag te bereiken van 09:00 tot 17:00 op: (070) 378 98 80.